Mikor Darwin a fajok eredetét kutatta, egy nagyon fontos részlet mellett siklott el, így az egész fejlődéselmélet tévútra ment.

Darwin a majmoktól származtatja az embert, de a valóság  amivel ő sem bírt szembenézni  az, hogy az ember a kaméleonoktól származik.

Na, most dobhatjuk ki az összes biológia könyvet, megfejlődés elméletet, de az igazság ellen nem lehet mit tenni. Az ember a kaméleontól származik. Tudás ellen nincs orvosság.

Hogy mi a bizonyíték? Nos a kaméleon folyamatosan váltogatja a színét... mondjuk ezt egy skótkockáspléden nehéz kiviteleznie.

Az ember nem a színét, hanem az érzelmeit váltogatja. Lehet, vidám, szomorú, mérges, kíváncsi, elégedett, vagy elégedetlen.

A kaméleon a környezetnek megfelelően váltogatja a színét, míg az ember ezt a tudatos váltás képességét, egyre inkább elveszítette. A kaméleon azért váltja a színét, mert túl akar élni. Az ember azért változtatja az érzelmeit, mert szintén túl akar élni, de...

... a gond ott van, hogy ezt egyre nehezebben tartja az irányítása alatt.

Néhányan odajutottak, hogy teljesen elveszítették a kontrollt az érzelmeik felett. Persze ez Hollywood szempontjából nem rossz, hiszen ők ennek a folyamatnak a megfigyeléséből élnek.

Ahogy mondottam az ember túlélni akar, de eljutott arra a szintre, hogy a korábban a fennmaradását szolgáló eszköz mára olyan lett mint az orosz rulett.

Ez az emberiség szempontjából jelenleg mára az atom, biológiai és kémiai fegyvereknek hála orosz rulett extra lett, azaz orosz rulett 5 golyóval.

Szerencsére volt egy nagyon rövid időszak, amikor ezt valakik előre látták, és megalkották az emberi jogok jegyzékét, de a gond ott van, hogy ezt a jegyzéket azóta sem olvasta el és értette meg egyetlen egy politikus sem, mert nagyon leköti őket az orosz rulett.

Szerző: Angel Wing  2012.04.14. 11:45 Szólj hozzá!

Címkék: orosz rulett ember emberiség kaméleon fennmaradás

A bejegyzés trackback címe:

https://angelwrite.blog.hu/api/trackback/id/tr174425082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása