Nos, élőhalottat nem nehéz létrehozni. Ha megnézed a környezetedet tele van velük a világ.


Pár forrás azt mondja, hogy a só, az ráébreszti őket halott létükre, és ha megízlelik, akkor visszatérnek a sírba, de manapság a sót káliummal hígítják, így ez a módszer sajnos már nem működik.


Régebben a filmekben egyszerűen feltámadtak a holtak, majd vírusok alakították át őket, most pedig egy sokkal egyszerűbb technológia segít az élőkből élőhalottakat készíteni.


Ezt a technológiát a médián keresztül juttatják el az emberekhez.


Persze Te aki ezt most olvasod azt gondolod, hogy a kereskedelmi tv-k agyament műsorairól beszélek, ahol pár embert bezárnak valami helyre, ahol nézhetjük őket naphosszat, vagy a valami hasonlóra.


Nos, nem erre gondolok, bár ez is vitathatatlanul rész ennek a dolognak. Kb. annyira, mint amikor egy injekció előtt sterilizálják a bőrödet.


A recept a következő: Fogj egy alanyt, lehetőleg embert. Ezt az embert kezd el különböző forrásokból származó rossz hírekkel bombázni. Lehetőleg minél nagyobb menyiségben.


Érd el, hogy a kommunikációs szintje fokozatosan csökkenjen.

Ezt abból fogod észre venni, hogy egyre kevésbé érdekli a körülötte lévő világ.


Előbb csak a megélhetés, a család, és a politika fogja érdekelni. Persze közben mint kötelező rítust, megnézi a híradókat.


Aztán egyre kevesebb dolog fogja érdekelni, hogy ép mi azt embere vállogatja. Te pedig egyre nagyobb adókat, egyre magasabb árakat tudsz majd letolni a torkukon. Persze a halottak azok nem éreznek semmit, nem vágnak vissza, és nem beszélnek vissza.


Tudtad, hogy az embereknek vannak jogaik, a halottak pedig nincsenek?


A második világháború eredménye 50 millió(!) halott volt. Ezért pár ember, akiben kicsit több élet volt megalkották az emberi jogok egyetemes nyilatkozatát. Jogai pedig csak az élő embereknek vannak


A halottaknak arra van némi halvány joguk, hogy végtisztességet adjanak nekik.


Manapság eljutottunk oda, hogy alig van élő ember a földön, aki tisztában lenne a jogaival.


Tisztában lenne azzal, hogy neki ALAPVETŐ EMBERI JOGAI vannak.


Joga van a gondolataihoz, a saját dolgaihoz, arra, hogy a gondolatait kifejezze, a szociális biztonsághoz, a tanuláshoz, és egy szabad és tisztességes világhoz.

Ezekhez, és még jó pár fontos dologhoz jogai vannak.

De a II. Világháború óta a földön közel 200 kisebb - nagyobb háború dúlt, és 33 nap olyan nap volt, hogy nem dörögtek a fegyverek valahol a bolygón.


Na most egy hulla még ha élő is, arról ismerhető fel, hogy nincs véleménye ezekről a dolgokról.


Te közéjük tartozol?

 

Szerző: Angel Wing  2012.03.18. 20:57 Szólj hozzá!

Címkék: háború emberi jogok zombi zombie élőhalott egyetemes

A bejegyzés trackback címe:

https://angelwrite.blog.hu/api/trackback/id/tr934324572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása