- 4-


A világ számos katonai helyőrségében megszólaltak a riasztók. Moszkvában, Washingtonban, Angliában, Párizsban, Delhiben, Iszlámábádban, felébresztették és/vagy rendkívüli okokra hivatkozva megbeszélésre vitték az ország elnökét, a hadügyminisztereket, és a hadseregek vezetőit.


A hadseregeket szinte az ülés kezdete után pár perccel készültségbe helyezték. Kb. harminc perccel később általános mozgósítást rendeltek el, és a terrorveszélyre való készültséget a legmagasabb fokozatra emelték.
 

Phenjanban és Pekingben kijárási tilalmat rendeltek el.
 

A NATO-n belül teljes értetlenség volt, míg az USA, Britannia, és Franciaország összezárt.
 

Az USA elnökének felébresztése után 6 órával az Interneten megjelentek az első hírek, pletykák, hogy az ország teljes atomfegyver arzenálja eltűnt.
 

Nem sokára hasonló hírek érkeztek Ukrajnából, Oroszországból, Angliából, Franciaországból, és az összes atomhatalomtól.


10 óra múlva kiderült, hogy az tengeralattjárókról is eltűntek a nukleáris robbanófejekkel ellátott rakéták.
 

16 óra múlva a nagyhatalmak vezetőinek számára világossá vált, hogy minden atomrakéta, biológiai és kémiai fegyver, még az olyanok is, mint a bőröndbomba, a föld országaiból eltűnt.
 

16 óra 12 perc múlva az is világossá vált számukra, hogy fogalmuk sincs arról, hogy hol lehetnek és arról sem, hogy ki lopta el azokat.
 

20 óra múlva a vezetők megkaptak egy borítékot, amiben egy koordináta volt. Átlagosan 8 perc alatt megfejtették a koordinátákat, és átlagosan 5 perc múlva az obszervatóriumok jelentést tettek.
 

20 óra 20 perckor döntés született arról, hogy le kell fújni az ép aktuális fegyverfejlesztéseket, és minden anyagi és szellemi erőforrást az űrkutatásba kell fektetni.
 

Herkules és Hermész Mallorca szigetén Soller városában, egy az öbölre néző vendéglő teraszán élvezték az éjszakai város fantasztikus látványát. Kellemes szél fújt a tenger felől, és élvezték a remek bort.
 

  • Remek ötlet volt ellopni a rakétákat, most ezzel lekötöttük a figyelmüket pár évre és a bolygó is nagyobb biztonságba került.- mondta Hermész, miközben kortyolt egyet a borból.

  • Inkább tiéd a dicsőség barátom, hiszen Te végezted el a munkát. Elismerésem. Kevesebb mint egy óra alatt elloptad az összes atom, kémiai, és biológiai-fegyvert, és a lehető legbiztosabb helyre rejted el azokat. - nyugtázta Herkules a teljesítményt.

  • Hát igen. Szerinted mennyi idő míg eljutnak oda?

  • Elég sok, mivel erre lehetősége jelen pillanatban csak az USA-nak, az Oroszoknak, és Kínának van. A többiek ezen a téren mindent meg fognak tenni, hogy hátráltassák őket.

  • Nos, azt gondolom, a világégéstől és járványoktól egy időre biztonságban vagyunk.

  • Az biztos, elvégre a Mars bolygó jó pár millió km-re van innen. Ez elég komoly távolság az embereknek. Biztos vagyok benne, hogy jó pár évig eltart mire eljutnak oda, és még pár év mire visszajönnek, és ott majd rájönnek, hogy a töltetek semmit nem érnek, mert hatástalanítottuk őket. Ez leköti őket egy darabig.

  • Már csak ezért is megéri Istennek lenni – nevetett Hermész, és ránézett a teraszról vöröses fényben tündöklő csillagra. - Azért ez hamarabb is eszembe juthatott volna.

  • A lényeg az, hogy ez most jól sikerült. Itt az ideje, hogy igazából munkához lássunk.

    Gyűjtsünk adatokat.

     

 


 

 

Szerző: Angel Wing  2012.04.06. 22:06 Szólj hozzá!

Címkék: kína usa orosz franciaország india oroszország pakisztán atombomba vendéglő mallorca hermész biológiai herkules kémiai atomrakéta soller

A bejegyzés trackback címe:

https://angelwrite.blog.hu/api/trackback/id/tr694368764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása